Вишиванка від виробника

Вишиванка від виробника- купити

Пропонує вам інтернет-магазин вишиванок "Глорія". Ми не купуємо вишиванки деінде, щоб перепродати їх вам - ми їх виробляємо самі!

Вишиванки купити в нашому магазині можливо такі як: чоловічі, жіночі, дитячі і сукні. Чоловічі вишиванки у нас бувають у вигляді сорочок і футболок, жіночі - у вигляді блуз і трикотажу (короткий або довгий рукав), дитячі - на хлопчика і дівчинку.

Також в нас можливо купити у вигляді суконь: у сезоні 2017 стався справжній модний бум на цей вид жіночого одягу, у цьому році також слід очікувати подібного. Те, що не так давно було долею ярмарків і "Днів незалежності" - сьогодні стало поширеним стилем сучасного одягу.

Вишиванка купити

 

Сукні iз великою та середньою квіткою (такі сукні - вишиванки купити також можна у нашому інтернет-магазині) сильно посунули позиції традиційних блуз, прикрашених візерунком. І в минулому сезоні, і у цьому очікується продовження цієї тенденції. Подивіться наші сукні. Вони шиються при ретельниму контролі якості та за вивіреним лекалами, а матеріал - такий приємний при літній спеці натуральний льон.

У зв'язку iз відомими подіями у нашій країні, вишиванка стала символом і модним предметом гардеробу і у Європі. Вишиванки купити можна тепер і на вулицях (і, звичайно, в бутиках) будь-якого великого міста Заходу і Сходу: Амстердама і Берліна, або навіть Шанхаю, Лос-Анджелеса і Делі.

На батькивщині даного вигляду одягу, Україні - число бажаючих вишиванки купити стрімко зростає, і, якщо так піде далі - в Україні стане хорошою традицією вивішувати біля будинку національний прапор або навіть розмовляти по-українськи. Вишиванці належить зіграти роль далеко не другого плану в процесі підняття України, який, почалася Майданом і являє собою на цей раз справжню українізацію. Але, перейдемо знову до наших вишиванок - предметом розмови у даному інтернет-магазині.

Гарним вибором цього сезону будуть блузи, прикрашені великоквітковим візерунком з маків або троянд, а також у нас варто вишиванки купити оздоблені комбінованим візерунком: квіти на грудях і орнамент на рукавах. Також ми пропонуємо вашій увазі футболки з вишитим візерунком, і аналогічний трикотаж із довгим рукавом. До їх безперечних переваг, відноситься істотно нижча ціна ніж у лляних сорочок і блуз.

Аналогічно, пропонується і дитячі вишиванки купити в різних їх виконаннях (ще є спіднички). Чоловічі вишиванки присутні як вишиті традиційним для Поділля чорно-червоним узором, так і синім орнаментом.

Вишиванки купити

у нашому інтернет-магазині можна починаючи від дрібнооптових партій та в роздріб. Ви можете оформити ваше замовлення, натиснувши на кнопку, або просто зателефонувати до нас. Умови гурту, роздрібу, оплати і доставки, будьласка, дивіться у розділах сайту, що знаходяться наверху сторінки. Вдалої вам торгівлі!

Наверх